UserSvg
Anonym
Övrigt

Mobiltelefon nära bebis

Mobiltelefon när bebis är i närheten? Surfar ni när bebis tex leker för sig själv eller låter ni bli den tills hen sover? Ringer/svarar ni på samtal o meddelanden? Har ni ljudet på? Kollar ni bums när det plingar till? Jag är så nyfiken på hur andra gör! Själv har jag telefonen på ljudlöst. Försöker undvika att prata i telefon om bebis är vaken, men ibland måste man ju. Hur gör ni andra?
likebtn0
speechbubble3

Kommentarer

UserSvg
Nina
Tycker det är så svårt det här med tanke på att vi lever i ett mobilsamhälle. Allt finns ju verkligen i mobilen! Men brukar lägga från mig den och sen passar jag på medan mitt barn sover och likaså när han leker för sig själv. Ibland tar jag upp mobilen om det är något viktigt jag kommer på eller ja som sagt när han inte behöver all fokus från mig.
likebtn0
UserSvg
Bea
Ja när han leker för sig själv. Matbordet har vi mobilförbud. Försöker att inte kolla direkt när det plingar till och hålla den lite "gömd"😁 Har ljud på så jag inte ska missa samtal. Svarar på alla samtal.
likebtn0
UserSvg
Sandra
Döljer inte för sonen att det finns telefon, tv osv. De lär ju bli varse om det tillslut. Min kille älskar ju när han får se på tex Bolibompa på paddan och när vi pratar via FaceTime med mormor eller en annan mamma och hennes dotter. Har i princip alltid tvn igång i bakgrunden när vi leker, allt fokus är ju på att leka men honom. Sen sitter jag oftast inte och surfar på insta eller fb när jag umgås med honom men det händer ibland om han är nöjd. För oss tex har paddan och typ babblarna varit vår räddning flera gånger!! Han har varit en väldigt krävande liten bebis som varit missnöjd med det mesta. Vi lever ju som sagt i ett digitalt samhälle så ja jag vet inte hur man ska undvika det!🥰
likebtn0