userpic
Amanda
Övrigt

Bebis pigg mitt i natten

Hej! Vi har en bebis på 9 månader som vaknar mitt i natten och är pigg. Han brukar vakna runt kl. 2 nästan varje natt och ligger då och pratar, vänder sig i sängen och gnäller etc i nästan två timmar och vill ej på något sätt somna om igen. Han somnar runt kl. 17.00-18.00 varje kväll och jag brukar amma honom runt 22-23 tiden. Tar tacksamt mot alla råd jag kan få om hur jag får honom att somna om på natten utan att behöva gå upp / vad man kan göra.
likebtn0
speechbubble2

Kommentarer

UserSvg
Sandra
Min dotter har också svårt för att somna om, vet inte om det är en period nu eller vad det beror på. Samsover ni eller sover han i egen säng? Har testat att låta min dotter sova i egen säng för tror att vi "stör" varandra på natten och hon har enklare för att somna om när jag inte är i närheten typ eller vad man ska säga. Vet inte om det kan vara tänder på g eller något sådant? Annars är de ju mer rörliga nu i denna ålder. Haha får hoppas att det går över så man kan få en god natts sömn😅😅
likebtn1
UserSvg
dojosi7
Hi, Jag hade samma sak med min dotter. Eller beror det på att hennes spjälsäng eller madrass är fel vald? För mig, när jag bytte säng, på hemsidan wnm-group.se, förändrades allt! Och de säger att svärmor är dålig - och hon gav mig idén.
likebtn0